24 Ekim 2011 Pazartesi

Van' daki Müteahhitler de PKK lılar kadar katil

Geçen hafta içinde acı günler yaşadık. Hiç olmasa keşke diyeceğimiz türden olaylar geldi Van da PKK ile çatışan ve askerlik görevini yapan  Mehmetçiklerimizin başına ilk önce. Sonra da ne gariptirki Van şehri 7,2 deprem ile sarsıldı.Aynı ilimiz iki ayrı ölümcül acıyla ülkemizi sarstı. Bir çok ölü ve yaralı var ve nedense Devlete yapılan binalarda oluşan hasar ve enkazlar nedeniyle kaybettiğimiz öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve subay eşleri.
Böylesi ve daha şiddetli depremi 12 yıl önce İzmit ve civarında yaşamış ve aynı şddette İStanbul da da hissetmiştik ve ne yazıkki Müteahhitlerin aymazlığı başımıza gelen o olaya rağmen değişmemiş ve İnsanlık bitmiş. Yine aynı dramlar. Deprem ve doğainsanı öldürmüyor. Yine İnsan İnsanı öldürüyor. Ha eline tüfek alıp öldürmüşsün ha beş kuruş fazla para kazanmak için eksik malzeme ile yaptığın binalarda küçük bir sarsıntıda bile yıkılıp enkaz altında onca insanın hayatını kaybetmesine sebep olmuşsun.
Müteahhitler de KATİL!
Van' da olan olaylar nedeniyle KÜRT/ TÜRK tartışması yapmak yerine, BATI da İnsanlık BİTMİŞ demek yerine kendi insanına kendi kardeşine cephe de ve cephe dışında yarattığın insanlık dışı durumların ve gerçek ten ne yaptığının farkına var Türkiye'm İnsanı.
Handan Senan 23,10,2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder