19 Ekim 2011 Çarşamba

Güneydoğuya ve Türk Silahlı Kuvvetlerine Barış ve İyileşme Meditasyonu

Herkes kendi evinde Reiki ile, Affetme Meditasyonu ile ve aşağıya ekleyeceğim yıldız Paketi meditasyonu ile 15-30 dk arasında sevgi ve iyileşme enerjisi göndersin. enerji gönderemem diyen dua okusun...

YILDIZ PAKETİ MEDİTASYONU


Rahat bir köşe bulun. Nasıl rahat ediyorsanız o pozisyonda, bir koltuğa oturun veya yatağınıza uzanın. Nefesinizi yavaş alın yavaş verin ve her alışta içinize bir çiçek koklar gibi huzur çektiğinizi hayal edin. Kendinizin evrenin tamamlayıcı bir parçası olarak düşünün ve herşeyin üstesinden gelebilecek kadar kuvvetli olduğunuzu tekrar edin.(Çünkü öylesiniz) Boşlukta sizin için hazırlanmış bir paket olduğunu düşünün ve birazdan onun açılacağını ve içinden size şimdiye kadar görmediğiniz bir Yıldız yağmuru akacağını hayal edin.İçinizi arınmış ve temiz hissedin. Sıkıntınız ne olursa olsun aklınızdan silin ve dileğinize konsantre olun.

Şimdi dileğinizi yüksek sesle kendinize tekrar edeceksiniz.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ SINIRLARI İÇİNDEKİ GÜNEYDOĞU İLLERİMİZDE SÜRE GELEN TERÖRLE MÜCADELE EDEN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ VE ORADA YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZA, GÜVENLİK GÖREVLİLERİMİZE EMNİYET VE GÜVEN İÇİNDE OLMALARI VE ORADAKİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİMİZE SALDIRARAK CANLARINI TEHDİT EDEN KÜRT VATANDAŞLARINIDA HUZURSUZ EDEN PKK MİLİTANLARINA DA İNSAF VE İNSAN SEVGİSİ DİLİYORUM. HEPİMİZ SEVGİDEN GELİYORUZ SEVGİYE GİDİYORUZ. HEPİMİZ BİRDEN GELDİK, BİRE GİDİYORUZ. SEVGİYLE İYİLEŞİYORUZ VE ÖYLE AMİN "



Bu Yıldızlar size isteğinizin gerçekleşmesi için evrensel güçten özel yollandı. Buna inanın. Gün içinde çalışırken (ya da kolunuz ağrıdığında) Yıldızların orada olduğunu kendinize hatırlatın.

İçinizden tekrar edin
"BEN ÖZELİM. YILDIZ BENİM İÇİN ÖZEL YOLLANDI VE DİLEĞİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN HALA ORADA"

İhtiyacınız oldukça bu paketi açıp pırıltıların altında yağmura tutulmayı sürdürün.Her seferinde size özel bir paket hazır olacak. Bunu sevdiklerinize yardım için de yapabilirsiniz.
.

Dileğiniz "iyilik" bazında olduğu sürece her zaman gerçekleşecek! Tabii bu arada bu satırları okurken aklına hinlik gelenler de olabileceği için şunları da söylemeden geçemeyeceğim:

1- Başkasının kötülüğü için Yıldız paketi açamazsınız. Daha açık şekilde söylemek gerekirse: "Mehmet efendiye sinir oluyorsanız (ki bu sizin bir sihirbaz olamayacak kadar kötü niyetli olduğunuzu gösterir)onun başından aşağı "hastalık Yıldızları" dökmeyi hayal bile etmeyin! Kötüye ait hiç bir dilek gerçekleşmez!Oldu ya kuvvetli bir düşün gücüyle negatif yüklediğiniz o Yıldızları başkasına yolladınız;sizin üzerinize geri yağacağından hiç kuşkunuz olmasın!! Bundan böyle de yüreğiniz gerçek anlamda iyilik için çarpmayı öğrenmedikçe,kendi dileklerinizin gerçek olmasını da beklemeyin!

2- Hastalık ve ağrılar için yapacağınız dilek Yıldızları asla "tıb"bın yerini tutmaz. Bunu hiç unutmayın. Mesela, böbreklerinden sorunu olan bir yakınınızın ağrılarını bu dilek dileme ve Yıldız yağdırma yöntemiyle çok hafifletebilirsiniz ama tedavi görmüyorsa böbrek sorununu çözemezsiniz!

3- Ne kadar iyilik için dilek diler ve başkaları için de Yıldız paketi açıp onların istekleri için de yağdırırsanız; o kadar günden güne kuvvetlenirsiniz.Bir gün gelir,siz bile ne kadar sihirbaz olduğunuza şaşabilirsiniz!

4-YILDIZ PAKETİNİ İHTİYACI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ HERHANGİ BİR GÜNEYDOĞUDAKİ TERÖRÜ DURDURMAK İÇİN-YOLLAYIP AÇABİLİRSİNİZ. .Mesela,huzura ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz bir savaş bölgesine "barış Yıldızı" paketi yağdırabilirsiniz.Ya da çok gergin bir topluluğun üzerine "iyiniyet" Yıldızlarını boca ettiğinizi düşünebilir ve Yıldız üzerlerini kapladıkça onların sakinleştiğini hayal edebilirsiniz.Seçenekler binlerce!! Yeter ki iyilik için olsun,yürekten olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder