23 Ekim 2011 Pazar

Dileğinize Ulaşmanın On Adımı

Dileğinize Ulaşmanın On Adımı

1-Ne istediğinizi bilin. Bunu not edin.
2-Sezgilerinize odaklanın. Tesadüfleri ve eş zamanlı olayları keşfetmeye çalışın. Evrenin size iç görüler ve bilgi sunmasına izin verin.
3-Dileğinize ulaşmak için iyi tanımlanmış ve zaman çerçevesine oturtulmuş bir plan geliştirin.Buna kalacağınıza söz verin.

Korkmayın
4-Yargılamadan her fırsatı kucaklayarak ilerleyin. Sadece yapın.
5-Amacınıza hizmet etmeyen her şeyi atıp, faydalı olanlar için savaşın.
6-Tam istediğiniz şekilde olmuş gibi dileğinizi yaratıcı bir şekilde hayal etmeye çalışın. İsteyerek, kendi gözünüzde daha ilahi ve güzel olmanızı sağlayacak bir fedakarlıkta bulunun.
7-Şimdiye kadar işe yaramış her düşünce ve davranışınız tekrarlayın.
8-Dileğinizi tekrardan yazın ve nasıl bir değişikliğe uğradığını gözlemleyin. Planınızdaki engelleri tanımlayıp aşmaya çalışın.
9-Bu tarihe kadar olan tüm deneyimlerinizi dileğinizi gerçekleşmiş gibi hayal etmede kullanın. Bilinçli olarak dileğinizin halen bir hayal olduğu dünyayı veya düşünce şeklini bırakın. Eski halinizdeki sizin ölmesine izin verip, dileğinizi gerçekleştirebilecek bir insan olarak tekrardan doğmanıza izin verin.
10-Evrene dileğinizi gerçekleştiği için şükranlıklarınızı sunun. Başardığınız her şeyin keyfini sürün. Yeni bir hırsla baştan başlayın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder