10 Mayıs 2013 Cuma

 ENERJİ VAMPİRLERİ VAR MIDIR?

Bazı İnsanların yanında insan kendini rahat hissedemez ve huzursuz olur. Ya da mutluyken birdenbire içeri giren kişinin sözleri ve bakışıyla olumlu duyguları, olumsuza döner, kendini halsiz ve mutlu hissetmeye başlar. Çoğu insan bunu deneyimlemiştir. O anlarda kendisinde hissettiği olumsuzluk ve halsizlik hissini gelen kişiye bağlar. 
Aslında öyle midir? enerji vampirleri var mıdır? Kıskanç ve haset olarak tanımlanan bu duygulara sahip insanlar olabilir. ama 
bana anlatılanlar ve benim anlattıklarım ise, olumlu, olumsuz ne varsa, bizim kendi düşüncelerimiz, kendi inançlarımızla yarattığımıza dairdir. Her olanı biteni düşünüp, konuşup, inanarak biz yaratıyorsak o halde insanları enerji vampirleri olarak itham etmenin alemi ne? Ayrıca negatif insanlardan, negatif durum ve varlıklardan bahsederek onları daha çok yanımıza çağırmış olmuyor muyuz? Iyi olandan, iyi insandan bahsedelim, kendimize iyiyi çekelim:-) 
Kendi içimizdeki olumsuz olan ne ise onu keşfedip sevgiyle iyileştirmeyi denediğimizde, içimizden dışımıza olumlu düşünce ve inancın olumlu ışığını yaymaya devam ettiğimizde zaten hayatımıza olumsuzluklar kolay kolay giremez. Çünkü içimizdeki duygularımız sevgiden yanadır. Olumsuz dediğimiz insanların bile bizim yanımızda duyguları değişir yenilenir. 
Deneyin, Sevmeyi deneyin, iyi kötü bildiğiniz ne varsa şimdi önyargısız, suçlamadan, hata, kabahat bulmadan iyileştirin sadece sevmeyi seçin. 
Sevgi olanı biteni iyileştirir, güzelleştirir. Sevgiyle yaratın, kendinizi ve hayatınızı sevgiye ve sevginin getireceği güzelliklere açın. 
F. Handan SENAN

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder