26 Haziran 2014 Perşembe

Bolluk bilinci oluşturmak için nefes meditasyonu

Bolluk bilinci oluşturmak için nefes meditasyonu

Bu çalışmada nefesinizi burundan alıp burundan verirken, düşünsel olarak farklı yerlerden delikler açıp, nefesi bu açtığımız deliklerden alıp veriyormuş gibi hissetmeye çalışacağız. Nefes vücudumuzda dolaşırken havayı altın sarısı renkte imajine ederek dolaştığı yerlerde simler şaçarak ışıldadığını hayal edeceğiz.Bolluk enerjisinin bütün vücudunuzla temas etmesi için bedeninizi kaplayan tüm deri üzerindeki bütün gözeneklerden derin nefesler alın ve verin. Bütün vücudunuzda altın tozları parladığını hissedin. Her solunumda altın sarısı nefesin başınızın üzerinden beyninize girdiğini imgeleyin. Nefesi beyninize alırken uyuyan bölümleri, özellikle bolluk lobunu uyandırma işlemini başlatan elektriksel impalsları tutuşturmaya başlayın. Öncelikle havanın daha fazla sağ lobunuza dolduğunu ve tamamen altın sarısı parladığını düşünün. Sağ lob bolluk içerir. Bu bölge sonsuzluğunun ve yaratıcı gücün bilgisini taşıyan gri madde bölgesidir. Aldığınız nefesle beyninizin bu bölümünü aktive edersiniz.  
Şimdi altın sarısı renkli nefesinizi omurganız üzerinden kuyruk sokumunuza indirin. Nefesinizi kuyruk sokumunuzda hissederek bir süre tutun. Kuyruk sokumunuzda sıcaklık hissedeceksiniz. Eğer bunu fiziksel olarak hissedemiyorsanız, sıcaklığı hayal ederek hissetmeye çalışın. Bolluk anlayışınız üzerinde ki engelleri yıkmak ve ortadan kaldırmak için omurganın kalp ve kuyruk sokumu arasında bağlantı kurmalısınız. Nefes alış verişlerinizle birlikte aynı anda düşüncenizi kalp ve kuyruk sokumu arasında götürüp getirmeli iki bölge arasındaki engelleri temizlemelisiniz. Sonunda bu iki bölge birbirine kalıcı olarak altın ışık çubuğu ile bağlanmış olsun.

Şimdi ikinci bir hattı oluşturmak için altın sarısı renkli nefesinizi göbek deliğinizden açtığınız hayali delikten alıp boğazınızın ortasından açtığınız hayali delikten vermeyi düşünün.Sonrada tersi olarak nefesinizi boğazınızdan alıp karnınızdan vermeyi gerçekleştirin. Enerjiyi boğaz ve karın arasında dolaştırarak hat boyunca temizlik yapın ve bu iki noktayı birbirine kalıcı altın sarısı bir ışık çubuk oluşturarak bağlayın. Son olarak kalbinizin hemen sağı olan kaburgalarınızın bittiği yerden bir delik açarak başınızın tam üstünden açacağınız bir delikle birleştireceksiniz. Kalbin sağından aldığınız altın sarısı renkli nefesinizi başınızın üstünden verin. Başınızın üstünden nefes alıp kalbin sağından nefes vererek omurga üzerinde bu iki bölge arasındaki blokajları temizleyin. Bu iki bölgeyi kalıcı olarak altın sarısı bir ışık çubuğu ile birbirine bağlamayı gerçekleştirin.

Bu kalıcı bağlantılar tüm negatif ve sınırlayıcı olan kayıtları yok ediyor. Kendini yok etme, kendini değersizleştirme, kendini kurban etme bilinçliğini siliyor. Eski inanç ve gelenek disiplinlerinin oluşturduğu az olanı kabul etme ve aza razı olma yoksulluk bilinçliliğinin tüm kayıtlarını temizliyor. Yaşamın bir bölümünde oluşturduğunuz koşullu sevgi, hırs ve rekabet bilinçliliğine, diğerlerini yok etme isteğine ait katılaşmış kristalleri eritmeye başlıyor.

Fizik bedende dahil olmak üzere duygu ve düşünce bedenlerinizin yeni titreşime ayarlanması için birkaç ay gerekebilir. Bireysel deneyimler ve ortak bilinç kayıtları ile oluşan kısıtlı anlayışların bolluk anlayışları ile değişimine izin verdiğinizde küçük şeylerle başlayan sizi yaşamın bolluk dünyasına götüren daha büyük değişimler oluşacaktır

Mustaf Kartal





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder