16 Temmuz 2013 Salı

Aslında eş degil çifttir insanlar:)

Evlilik ve veya Aşkta bir elmanın iki yarısı olmak değildir önemli olan. Iki ayrı kişi iki elmadır ve iki elma ile tadına doyulmaz enfes bir ilişki yaşayabilmektir asıl olması gereken:) ikizinizi beklemek yerine, birbirinizle yeni bir hayat yaratmayı başarmalıdır çiftler! Çünkü aslında eş degil çifttir insanlar:)



enerjini değiştir

Dışarı verdiğiniz enerji elde ettiğiniz sonuçları yaratır. Içsel enerjinizi değiştirin, sonuçlarınız değişecektir.

HAYATINIZA OLUMLUYU GETİRME MEDİTASYONU

HAYATINIZA OLUMLUYU GETİRME MEDİTASYONU


Burnunuzdan nefes alarak dört kez dörde kadar sayıp yine burnunuzdan nefes verin ve sonra aşağıdaki cümleyi ve akabinde daha alttaki cümleyi onar kez tekrarlayın. Günde iki kez on beş dakikalık meditasyonlarını sabah kalktığınızda akşam yatarken yapın. Büyük harfle yazacağım c
ümleleri .. Bu meditasyonu altı hafta süresince yapmak gerekiyor.
SEVGİLİ TANRIM/ ALLAHIM/ YÜCE RUH! KALBİMDE SENİN İÇİN YER AÇTIM. LÜTFEN GEL VE KALBİMDE YAŞA.. (15 KEZ)

EY PARLAK GELECEK ! KALBİMDE SANA YER AÇTIM. GEL1 HAYATIMA GİR VE HER ŞEYİ İYİLEŞTİR..


Fotoğraf: HAYATINIZA OLUMLUYU GETİRME MEDİTASYONU

Burnunuzdan nefes alarak dört kez dörde kadar sayıp yine burnunuzdan nefes verin ve sonra aşağıdaki cümleyi ve akabinde daha alttaki cümleyi onar kez tekrarlayın. Günde iki kez on beş dakikalık meditasyonlarını sabah kalktığında akşamyatarken yapın. Cümleleri büyük harfle yazacağım.. Bu meditasyonu altı hafta süresince yapmak gerekiyor.
SEVGİLİ TANRIM/ ALLAHIM/ YÜCE RUH! KALBİMDE SENİNİÇİN YER AÇTIM. LÜTFENGEL VE KALBİMDE YAŞA.. (15 KEZ)

EY PARLAK GELECEK ! KALBİMDE SANA YER AÇTIM. GEL1 HAYATIMA GİR VE HER ŞEYİ İYİLEŞTİR..

Olumsuzu Hayatınızdan göndermek için meditasyon

Olumsuzu Hayatınızdan göndermek için meditasyon

Evinizde musluğu açıp ellerini yıkayarak veya doğada bir bitkiye doğru ellerini uzatarak yada akan bir suyun karşısında ellerinizi suya veya bitkiye doru uzatarak, aşağıdaki cümleleri ve olumsuz tüm cümleleriaşağıdaki formata yakın şekilde okuyun.

SEVGİLİ ALLAHIM/ TANRIM/ YÜCE RUH! KALBİMDE SANA YER AÇTIM. GEL VE PARMAK UÇLARIMDAN PARASIZLIĞIMIN) AKMASINA İZİNVER.
Tüm korkularınız için bu cümleye ekleyerek okuyabilir ve bu neditasyonu yapabilirsiniz.. ♥♥♥

bunu korkularınve hayatında olumsuz giden her şey için yap. Evinizde yapmamaya çalışın. Sadece elinizi yıkarken veya duş alırken akan su altında bunu söyleyebilirsiniz.

F. Handan SENAN

 

AFFETMEK

AFFETMEK

 Seninle olan tüm zihin , kozmik bağlarımı serbest bırakıyorum. Seni affediyorum. Sana Sadece Sevgi gönderiyorum. 

F. Handan Senan 

 

İzin Veriyorum! Kontrolü Bırakıyorum!

IZIN VERME- KONTROLÜ ELDEN BİRAKMA!


 Ben kendimi tamamlıyorum! Anladım ben oyundan çıkıyorum! Ben kontrolü bırakıyorum! Ben gücü bırakıyorum! Ben Değerliyim! Ben kendime inanıyorum! Ben hayatımın içinden, içimdeki sevgiye akıyorum! Ben hayatımın her anını sevgiyle yaşamayı hak ediyorum! Ben kendime izin veriyorum!

Sabah Uyanınca- Tekrar edin..

Sabah Uyanınca- 

Bu gün yaratıcı enerjinin bana sunduğu tüm güzellikleri Sevgiyle kabul ediyorum ve Sağlık, zenginlik, bolluk içinde başarılı bir yaşam seçiyorum. TEŞEKKÜR EDERIM! Şükürler Olsun! 

 Şu andan itibaren yaşamımın sorumlulugunu kabul ediyor ve Sağlıklı, zengin, refah içinde, başarılı bir hayat seçiyorum! 
Teşekkür ederim! Şükürler Olsun!
  
 

Afirmasyonu Doğru Söylemenin Püf Noktaları!

Afirmasyonlar, yalnızca gerçekleşmesini istediğin şeylerin cümlesini tekrar etmekse ise yaramaz. Ancak cümlelerin, senin için bir gerçeğin ifadesi olduğunu biliyorsan etkili olur. En etkin afirmasyon Şükran Duygusu içerendir. " yaşamıma bolluk getirdiğim için Şükrediyorum" gibi. Afirmasyon bir sonuç alma isteğiyle degil, sonucu almış olduğunu bilmenin farkındalıgı ile yapılmalı. Bu sonuç almaktır. "ya olmazsa" diye bir şüphe taşımamaktır.


Düşle..! Düşle..! Düşle ..!

Düşle..! Düşle..! Düşle ..!
Asla düşlemekten vazgeçme,
gerçeklik arkasından gelecektir..
Gelecek için sürekli hayaller kurarız,
fakat bu hayallerde, uyum, başarı, sınırsız
kaynaklar, güzel bir hayat, barış yoktur..
bunları içimizde barındırmıyoruz.
Hayatlarımızı değiştirmek istiyorsak,
öncelikle düşlerimizi değiştirmemiz gerekiyor..

Stefano E. D'anna


 
Evrenin sonsuz sınırsız kaynağındaki bolluk bereket ve bol paranın kasama, keseme bu günkü yağmurlar gibi yağarak geldiğini biliyor, tüm bolluk , bereketi, zenginliği sevgiyle kabul ediyor, takdir ederek şükrediyorum.

Kendisini seveni herkes sever!

Birisinin seni sevmesini dilemek yerine, kendini tanıyıp sevmeyi dile! Kendisini seveni herkes sever!



Birinin eşi olmak,

Birinin eşi olmak, birine sahip olmak demek değildir. Birinin Eşi olmak onun iradesi altında olmak demek değildir. Birinin Sevdiği olmak, Onunla Aynı yolda beraberce yürümek demek değildir. Birini Sevmek, Onunla yanyana aynı noktaya bakmak demektir. SEVMEK; Sonsuz, Sınırsız ve Karşılıksız olmalıdır. Birisini , Zengin, akıllı, patron, güzel, yakışıklı.... Olduğu için degil, Onu her haliyle, tam olduğu gibi kabul etmek, takdir etmektir Sevmek!

F. Handan SENAN 

 

Timüs'ü eşşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım...


Okuyun Yararlanın ♥



Timüs'ü eşşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım...........

Genç ve sağlıklı olmak ve kalmak için Timüs'ü eşşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım.

Timüs bezi, tiroid bezinin altında, göğüs boşluğunda ve soluk borusunun önünde bulunur.

Bu bez insanın bağışıklık sisteminin merkezidir. Yani bütün bağışıklık sistemi buradan yönetilir.

Timüs bezi ne kadar çok titreşirse kişi o kadar sağlıklı ve bağışıklık sistemi sağlam olur.

Anadolu’da ağıt yakan kadınların göğüslerine vurduklarına hepiniz şahit olmuşsunuzdur.

Bu refleks kaynaklı basit bir el hareketi değildir. Bu beynin otomatik gerçekleştirdiği bir davranıştır.

Kişi göğsüne vururken Timüs bezini titreştirir.
Bu sayede üzüntü kaynaklı bağışıklıkta meydana gelen direnç azalmasının önüne geçmeye çalışır.

Bu bez ne kadar sıklıkla titreştirilirse kişi o kadar genç ve sağlıklı yaşar ayrıca geç yaşlanır.

Sizde parmaklarınızla göğsünüzün ortasına yapacağınız küçük vuruşlarla timüs bezini titreştirebilirsiniz.

Yada daha basit bir yolu kullanırsınız. "KAHKAHA" atabilirsiniz.

Çünkü kahkaha da göğüs kafesini oynattığı için bu bezi harekete geçirir.

Hani yıllar geçerde aradan bir arkadaşımıza rastlarız neşeli halleriyle tanıdığımız bu insanı görünce "hiç değişmemişsin, ne gamsızsın..." deriz ya, işte timüs bezinin gücü.

Sonuç olarak kahkaha bağışıklık sistemini güçlendirir ve sizi genç tutar.

Bir de Google'dan bakalım:

Mutluluk ve Timus bezi ..

"Mutluluk bir seçimdir. Mutsuzluğumuz kadere, şansızlığa ve talihsizliğe inancımız ölçüsündedir."

Mutlu duyguların hissedilmesinde hormonların rolü büyük.Bedenimizde o hormonları salgılayan salgı bezlerinden minicik ama çok güçlü bir salgı bezi var: timus.

Timus uyarıldığında salgıladığı hormonlar kişide haz ve mutluluk duygusu yaratır.Çünkü timus aktive olduğunda bedenin kimyasının değişimine neden olur. Bu değişiklik sinir sistemini sakinleştirir ve beyin fonksiyonları nı hızlandırır. Bu da kişide rahatlama duygusu yaratır.

Avustralyalı Nobel ödüllü kanser araştırmacısı Sir MacFarlane Burnet timus bezinin aktif hale getirilmesiyle insan bedeninin kendisini kanserden koruyabilme yeteneğine sahip olacağını savunuyordu.

Çocuklarda iri olan timus ergenlik döneminde bir ceviz kadar irileşiyor. Ama yas ilerledikçe bir bezelye tanesi kadar küçülüyor, yaşlılıkta ise tamamen köreliyor. Ama bazı insanlarda ileri yaslarda bile hala ceviz büyüklüğünü koruması, bilimin henüz çözemediği alanlardan biri.

Timusun sağlığımız üzerindeki önemli yararlarından biri de T hücrelerini üretiyor olması. T hücreleri denilen lenfositler bedene zarar verebilecek zararlı hücreleri yok ederler. Bu küçük T hücrelerine yaşamımızı borçluyuz. AIDS gibi bağışıklık sistemini çökerten hastalıkların ölümcül olması T hücrelerinin haberleşme hatlarını öncelikle kesmelerinden kaynaklanıyor.

Timus göğüs kafesinin üst kısmının tam arkasında, göğsün tam ortasında yer alıyor. Timusu uyarmanın üç basit yolu var:

Timusu uyarmanın birinci yolu gülmek.Yani gerçek, içten, sıcak bir gülüş, bir kahkaha. Her gülündüğünde timus bezi aktive oluyor. Her aktive olduğunda bedenimize kimyasal dalgalar göndererek kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyor. 1993 yılında California Üniversitesi' nde Dr.Paul Ekman tarafından yapılan araştırmada gülmenin timusu ve beynin değişik haz bölgeleriyle bağlantısı olan kasları harekete geçirdiği ve insanda haz duygusu yarattığı kanıtlanmış.

Timusu uyarmanın ikinci yoluiki parmakla timusun üzerine gelen noktaya vurulması, yani elle uyarmak.Timusu uyarmanın üçüncü yolu ise dilin üst dişlerin arkasında damağa ve ağzın tavanına değdirilmesi. Dr. John Diamond ve ekibi dilin bu pozisyona getirilmesi ile sol ve sağ beyin
küresi arasında denge oluşmasını sağladığını tespit etmiş.Bu da insanin daha iyi düşünmesi ve kendini daha iyi hissetmesine yardımcı oluyor

Carpe Diem

Carpe Diem :

Yaşamın amacı bu. Anı yaşa. olan biten ne ise anda kalsın..Sırtında yük olmasın..

 

Bilinçaltı doluyken yapılan olumlama kirli tıkalı musluğa akıtılan ve o nedenle taşan temiz suya benziyor. Yani bir işe yaramıyor ne yazıkki. dolu bardağa su akıtmak, bulaşık bardağa temiz su koymaya çalışmak gibi zor ve gereksiz. Boş yere su boşa emek gibi.. Bilinçaltınızı temizleyin, işe yarar hale gelsin.




Kendimi Bağışlıyor Ve Seviyorum .

Kendimi Bağışlıyor Ve Seviyorum 


 Kendime hastalığı, parasızlığı, işsizliği yaşattığım için, yeniye geçmekten, değişimlerden korktuğum için sonuçta yine yaşama güvenmediğim için kendimden özür dilerim. Sınırlama ve kurallar içinde yaşadığım için, hayatı kontrol etmeye çalışarak inatçı olduğum için, yaratıcılığımı kullanmayı ret ederek yaşadığım için, kendim olmayı reddettiğim için, şükürsüzlüğüm için, şefkat sevgi anlayış hoşgörü paylaşma duygularını unuttuğum için, beklentiler içinde yaşayıp hiçbir beklentim yok diyerek kendime söylediğim tüm yalanlar için kendimden özür dilerim.
Kararsızlıklarım için, öfkem, kızgınlığım için tüm parçalarımdan özür dilerim. Bedenimin kıymetini bilmediğim, ruhumun istekleri doğrultusunda hareket etmediğim, içimden gelen sesi dinlemediğim, zihnimi olumsuz enerjiler içinde doldurup sonrada devamlı yaşamdan şikâyet ettiğim için, ruhumun isteği doğrultusunda adım atmaktan korktuğum için, cesaretsizliğim için, zamanımın değerini bilemediğim, kendime yapmış olduğum tüm saygısızlıklar için, başkalarının beni üzmesine izin verdiğim, yaşam amacıma hizmet etmeyen oyunlar kurduğum vs. vs. vs için kendimden, buna neden olan bugüne kadar yok saydığım kabul etmediğim tüm bu parçalarımdan çok özür dilerim.Gücümü kötüye kullandığım kendimi üstün gördüğüm başkalarını küçümsediğim, haksızlık yaptığım kendimi değersizleştirdiğim için kendimden ve tüm parçalarımdan özür dilerim. Kendime vermiş olduğum sözleri tutmadığım için kendimden özür dilerim.
Hırslarıma yenik düşüp kibir ve gurur içinde davrandığım her an için, kendime olan güvensizliğim inançsızlığım için kendimden özür dilerim. Gücümü başkalarına devrederek beni yönetmelerine izin verdiğim için, kendime yaşatmış olduğum tüm baskılar için, enerjimi düşürüp kendimi yaşamdan kopardığım için, kendime yalnızlığa mahkûm ettiğim için, korkuların beni yönetmesine izin verdiğim için, başkalarının kendisini kötü hissetmesine neden olduğum için, suçlayıcı konuşmalarım için kendimden özür dilerim. Olumsuz yaşanan her olayın güzel şeyleri arzulayabilmen için yaşadığını, arzu duygusunun yaşanması için deneyimlendiğini bunlara şükrettiğinde, minnettarlık içinde yaşadığında sahip olduğun tüm güzelliklerin büyüdüğünü öğrendim. Farkında olursan eğer, sınırlarını kaldırırsan, yaşanan olaydaki hizmeti ve sevgiyi görmeye niyet edersen her deneyimin insanı ne kadar büyüttüğünü, ilerlettiğini öğrendim…
Sonuçta kendimi olduğum gibi sevgiyle kabul etmeyi öğrendim, ben kendimle barıştım. Tanrının parçası olarak kendimle barıştığımda, Tanrıyla barıştım. Kendimi kucaklamayı öğrendim.
Kendimle barışıp, kendimi tam olarak kucakladığımda hayatımın sorumluluklarını alınca gözümdeki perde kalktı ve sanki dünyadaki tüm perdeler kalktı. Artık kalbim açık ve sevginin yaşamımda özgürce dolaşmasına izin veriyorum. Tüm ruhumla, benliğimle, kalbimle seviyorum kendimi, insanları ve yaşamı..
ALINTI


Sevince Her şey İyi !

Asıl olanın her şeyi sevmek tir. Bir şeyi sevdiğinizde o şey değişir. Sigara içmek kötü diye düşündüğünüzde kötüdür; hamburger yemenin kötü olduğunu düşündüğünüzde kötüdür. Ne anlam verirseniz o anlamlarlaçekersiniz her şeyi kendinize..

 

MELEK KOVALARI







Yaşamın meydan okumaları ile ilgili üzüntü duyduğunuz herhangi bir zamanda kullanılacak mükemmel bir meditasyondur. Derin nefesler alıp vererek başlayın. Zihin gözünüzde, meleklerin önünüze büyük bir kova koyduğunu vizüalize edin. Melekler kovanın yanında duruyorlar ve sizin canınızı sıkan her şeyi kovanın içine koymanızı istiyorlar.

Kendinizi, para, kariyer, yuvanız, veya sahip olduklarınız ile ilgili
üzüntüleri kovaya koyarken görün ve hissedin. Sonra, bedeniniz veya
sağlığınız ile ilgili endişelerinizi kovaya koyun. Sonra, herhangi
birisi ile anlaşmazlıklarınızı kovaya koyun.

Şimdi, herhangi bir ilişkide sahip olduğunuz incinme hislerini kovaya
koyun. Sonra, suçluluk veya kendini suçlamayı kovaya koyun.
Hedefleriniz, amaçlarınız ile ilgili sahip olabileceğiniz korkuları da
kovaya koyun. Başarısızlık veya başarı korkusunu kovaya koyun.

Sonra, gelecek ile ilgili sahip olabileceğiniz korkuları kovaya koyun.
Organize dinlerin üyelerine karşı sahip olabileceğiniz herhangi
incinme hislerini veya öfkeyi kovaya koyun.

Sonra, Allah'a karşı hissedebileceğiniz direnci kovaya koyun. Eğer
sizi sıkan başka bir şeyler varsa, onları da şimdi kovaya koyun.
Geride hiçbir şey kalmasın. Hepsini şimdi kovaya doldurun. Bedeninizin ve ruhunuzun ne kadar hafiflediğine dikkat edin.
Melekler size gülümserken, kovayı alıp uzaklaştırırken onları izleyin.
Tüm üzüntülerinizi, tüm yaratıcılığınızın ve sonsuz zekanın İlahi
kaynağına götürüyorlar.

Burada, tüm zorluklarınız mükemmel şekilde çözülüyor. Her şey kazan - kazan şeklinde çözülüyor ve mükemmel çözümleri kolayca ve uyumlu bir şekilde alıyorsunuz. Bu yardım için Allah'a ve meleklere teşekkür ediyoruz. Şimdi bunu hak ettiğimizi bilerek, onların yardımını kabul ediyoruz. Ayrıca, kendimizi iyileştirirken, dünyayı da iyileştirdiğimizi biliyoruz
-ALINTI-

Korkma! Duvarları yık..


Paranın sana gelişini engelleyip yoluna duvarlar örme.

Onlar senin görünmez duvarların.
Onlar Senin  korkuların ve olumsuz inançların.
Korkma! Çünkü Korktuğun ne ise Korktukça Başına Gelir!


Korkma



Korkularınla ördüğün duvarların farkına var. Paranın sana geliş yoluna engeller koyma. Sen korkularına tutundukça para senden uzaklaşacaktır. 
Kendini sev ve dilediğin ve daha fazlasına layık olduğunun bilincinde ol. 
Dile Evrenin sonsuz sınırsız kaynağında senin için dilediğin ve daha fazlası var.
Dileklerin ve fazlasını hakettiğini bil, kabul et, Takdir Et ve Şükret ki her zaman ve çoğalarak gelsin.
ve ÖyleOldu Amin..
F. Handan Senan
 

Kendimi bildiğimden ve hissettiğimden daha çok ve değerliyim.

Kendimi bildiğimden ve hissettiğimden daha çok ve değerliyim.

F. HANDAN SENAN

Ben Benim OLUMLAMA

Ben Zaten Kendimim. Benim bir başkası ile tamamlanmaya, bütünleşmeye ihtiyacım yok. Ben kendi içimde tam ve bütünüm♥ F. Handan SENAN

Bolluk Bereket Olumlamaları


 
Kendimi ve yaptıklarımı sevgi ile görüyorum.

Emin ellerdeyim.

Kendimi hayatın akışına bırakıyorum.

Sevgiyle iletişim kuruyorum.

Kendi merkezimdeyim, sakin ve dengeliyim.

Evren beni onaylıyor, her şey yolunda.

Hayatın tüm ihtiyaçlarımı kolayca ve rahatça sağlamasına izin veriyorum.

Yüksek Benliğime güveniyorum.

Sağlık, zenginlik ve mutluluk hayatımı sürekli olarak renklendirir.

Yaşamının genel olarak rahat ve başarılı bir gidişatı var.

Ben her bakımdan zengin ve başarılı biriyim.

Sağlığım her açıdan mükemmel.

İnsanlar hayatlarında çoğu zaman

İnsanlar hayatlarında çoğu zaman NE istemediklerine odaklanırlar. Sonuç olarak istediğimiz NE ise ona odaklanmalıyız Korkularımızın olmasını
istemiyoruz. Burada istediklerimizi netleştirip sadece ona odaklanmalıyız.
Sonuç sizin kontrolünüzde şekillenecektir. Arabanın kaptanı sizsiniz...

F. Handan SENAN 


PARAYI ÇEKME MEDİTASYONU

PARAYI ÇEKME MEDİTASYONU


Gözlerinizi kapatın ve gevşeyin.Kocaman bir ağaç olarak kendinizi imgeleyin.Köklerinizin toprağın derinliklerine uzandığını imgeleyin.Dallarınızın gökyüzüne uzandığını görün.Yapraklarınız da ise binlerce para var,siz bir para ağacısınız.Şimdi ağaç olma durumundan çıkın ve geri adım atın artık ağaç değilsiniz ama ağaç önünüz de bütün ihtişamı ile duruyor.Paralar dallarından düşmeye başlıyor ve elinize bir sepet alın.paraları toplamaya başlayın.Paralar üzerinize düşüyor ve adeta para ile duş alıyorsunuz.Sepetinizi para ile doldurun ve ağaca teşekkür edin.fakat ağacı bırakırken bile para ile dolu olduğunu imgeleyin.istediğiniz zaman gözlerinizi açabilirsiniz.


-ALINTI- 



15 Temmuz 2013 Pazartesi

FIRAT a Yüss Puan..

Bu Gün Ve Her Gün Israrla



Bu gün ve her yeni gün ısrarla mutlu olmaya karar verelim.
Mutlu olmak için artık eski kelimeleri kullanmayalım, ihtiyacımız yok eski olana. Yepyeni kelimelerle dolu güzel Cümleler kuralım. Bu gün dünün izlerine bakıp kızmak yerine o izleri silerek, yeni cümleleri sevgiyle çiçek yerleştirir gibi dizelim yerlerine
Olanı unutmak zorunda değiliz. Unutmayalım sevgiyle uğurlamayı başaralım ki, yeni olana hoş geldin diyebilelim. 

F. Handan SENAN